20 jaar heb ik al overgewicht, probeerde van alles en niets hielp totdat ik deze formule ontdekte en dat ik in 1 sessie duidelijk krijg wat de oorzaak is en dat ik met deze formule definitief van mijn overgewicht af kom en een totale andere relatie krijg met eten.

 

Waarom ik niet meer geloof in diëten en lijnen…

Er kwam iemand bij mij in de praktijk voor een afslanktraject. Al die jaren had die persoon er van alles aan gedaan om af te vallen. Dan weer koolhydraat arm, dan weer 5 keer per dag kleine porties, dan weer een shake dieet, etc etc.  “Het enige wat het mij gebracht heeft dat ik veel van voeding weet, hoeveel caloriën ergens inzitten en dat ik zo weer aankom als ik weer “normaal”eet”.

Het eerste wat in die dieet boeken staat is wat je allereerst moet gaan aanschaffen om mee te doen aan dat dieet. Je gaat direct naar de winkel om alles aan te kopen wat je nodig hebt. Het is vaak duur, maar vooruit, je wilt afvallen en je wilt het goed doen.

Je gaat met frisse moed van start en de 1e week val je af en de 2e week ook en je voelt je goed en trots.

De 3e week gebeurd er iets op het werk; iemand zegt iets onaardigs tegen je, of je hebt onenigheid met je partner of iets anders gebeurd. Je hebt nu zo ontzettende zin in iets lekkers dat je het bijna niet meer kan tegenhouden. Maar je bent sterk en je doet het niet. Dan gebeurd er nog iets in die week; iets op tv, of iets in de familie of wat dan ook. Je bent boos, misschien wel verdrietig en je loopt met ferme stappen naar de keuken en graait wat uit de kast en eet het op.

Gedesillusioneerd ging hij na een tiental sessies weg bij de psychiater. Hij dacht dat niks zou werken, dat snap je. Zonder hoop kwam hij dus bij mij en wat er toen gebeurde zeg ik je zo en geef ik je de kans van je leven, maar eerst even dit…

Geef angst geen kans

 • Durf jij niet altijd te zeggen wat je werkelijk wilt zeggen, zelfs niet tegen je beste vrienden en vriendinnen?
 • Heb je moeite met intimiteit? Met jezelf te geven?
 • Raak je in paniek als iemand je opeens het woord geeft?
 • Vind je voorstelrondjes echt een hel?
 • Schaam je je soms voor jezelf?
 • Wat zullen anderen wel niet denken? Wat zullen ze van mij vinden? Zijn dat gedachten die je herkent?
 • Vind je jezelf stom, dom of lelijk zelfs?
 • Zit het in de familie en denk je dat het ook in jouw genen zit?
 • Ren je weg van terrassen voor een wesp?
 • Slaap je niet als je weet dat er een spin in je kamer is?
 • Houd je geliefden op een afstand want als ze je echt zouden kennen gaan ze toch wel weg?
 • Ga je niet samenwonen want je kan je niet binden?
 • Bang om controle te verliezen?
 • Word je gek als je geliefde zomaar wegblijft?
 • Heb je een muur opgebouwd van zelfverzekerdheid maar van binnen voel je je als brandhout?

Als je hier iets van herkent is dat volkomen normaal helaas. Heel veel mensen herkennen dit en dit is allemaal angst. En ja, je kan hier vanaf!

De 1 sessie therapie…

15 jaar geleden kwam de man, waar ik het net over had, bij mij zonder hoop, maar tot op de dag van vandaag voelt hij zich top. Na 1 enkele sessie waar de psychiater jaren over deed.

Wat was het verschil? De psychiater deed ellenlange praatsessies, ik gebruikte de FF-Formula. The Flex the Fear Formula is namelijk een formule die razendsnel angst omzet in vrijheid, omdat het net zo snel werkt als dat het brein kan verwerken. En als je dat tempo pakt gaat het snel, effectief en efficiënt.

Geen jaren, geen maanden, geen weken, geen dagen en zelfs geen uren. Nee, 1 sessie is al genoeg om angstvrij te raken. Ja, ook voor jou.

Niemand gelooft dit als ze het niet hebben meegemaakt, maar op social media deed ik veel van dit soort sessies. Zoals met iemand met bindingsangst die erachter kwam dat het toch net even iets anders zat en opeens zin had om samen te gaan wonen. Je moet het maar willen natuurlijk. 

Of iemand die bang was om juist los te laten, en vooral ook spullen. Daarom hield ze alles vast en werd het een puinhoop zowel binnen in huis als in haar hoofd. Daarna? Opgeruimd zonder problemen. En nog tientallen anderen die je kan opzoeken op mijn Instagram.

Hoe je angstvrij raakt? Niet op de ‘normale’ manier.
Dat kan juist averechts werken…

Amerikaanse onderzoekers meldde in 2014 al in het wetenschappelijk tijdschrift Attention, Perception and Psychophysics dat het menselijk brein afbeeldingen veel sneller kan verwerken dan tot nu toe werd aangenomen.

Als mensen een foto 13 milliseconden (0,013 seconden) te zien krijgen, kunnen ze het tafereel op die foto al relatief vaak correct benoemen, aldus het wetenschappelijk onderzoek. Het brein werkt veel sneller dan ze dachten. Zeker met het verwerken van beelden.

Daarom werkt praattherapie dus niet. Het gaat te langzaam.

De FF-Formula werkt juist met beelden, zodat het veel sneller wordt verwerkt dan praten. Kan je dit lezen? Zie je de letters? Dan werkt het ook voor jou.

Ik snap dat je misschien nu denkt: ‘Visualiseren kan ik niet’ of ‘Dat soort trucs werken niet voor mij’, want je hebt bijvoorbeeld EMDR gedaan, NLP of hypnose, waardoor je de neiging hebt om dit nu weg te klikken. Maar dit werkt anders en werkt wel. Kijk maar om je heen. Je ziet beelden, je weet wat ze betekenen en hoe snel werkt dat wel niet?

Het licht valt op een object, komt je oog binnen, gaat via allerlei filters en routes en je brein maakt het beeld. Alleen je brein doet meer. Die voorspelt ook wat er gaat gebeuren en juist die voorspelling pakken we aan…

Nieuw baanbrekend onderzoek zegt alles!
Probeer niet iets anders voordat je dit hebt gelezen…

Neurowetenschappers ontdekten in 2017 dat het deel van je brein die de beelden maakt, de visuele cortex, ook voorspellingen doet. Ga je nu oversteken, terwijl die auto eraan komt? Of blijf je wachten.

Moet je nu bang gaan worden van die hond? Of blijf je nog rustig. Dat gaat supersnel en zolang je dus niet die voorspelling aanpakt werkt het ook niet wat je doet. Dit onderzoek is vrij vers en niemand werkt er dus mee, dus als het tot nu toe niet heeft gewerkt wat je hebt gedaan, dan is dat natuurlijk niet jouw schuld. Coaches en therapeuten zijn geen neurowetenschappers, waardoor ze dit soort onderzoeken vaak missen.

De combinatie van dit onderzoek uit 2017 van M. Ekman en het wetenschappelijk onderzoek uit 2014 van Dr. Marijn Kroes naar reconsolidatie vormt de basis van de FF-Formula. Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten ga jij jouw angst heel snel laten verdwijnen.

Waarom is het je tot nu toe niet echt gelukt?

De reden dat het tot nu toe nog niet is gelukt, is omdat de meeste coaches en therapeuten te langzaam werken. En hoe langzamer je het doet, hoe langer het duurt. Dan kan je echt jaren in therapie zijn en een beetje vooruitkomen, terwijl als je snel werkt, vaak in 1 of hooguit een paar sessies weer helemaal op de rit bent.

Maar ja, als je dit zegt word je bijna op de brandstapel gegooid, ook al kom je met de onderzoeken aan die het onderbouwen. Weet je waarom?

Big Pharma. Die wil dit absoluut niet. Die wil pillen schuiven, die wil jou afhankelijk maken, die wil mensen opleiden die geloven dat je er niet vanaf komt. De gemiddelde psychiater gelooft niet eens dat hij jou kan genezen. Die zegt dat het genetisch is, dat je het al te lang hebt of diagnosticeert je met PTSS en zegt dat je hier nooit vanaf komt daardoor. Die psychiater leert je ermee om te gaan. Dat is het hoogst haalbare in zijn wereldmodel.

Tja, dan blijf je ermee lopen natuurlijk. De psychiater weet ook niet beter, die wordt in al die jaren zo opgeleid. Hij wordt in al die jaren opgeleid om te denken dat jouw lichaam een machine is die weer aan de praat gaat komen met pillen. En die pillen maken juist veel mensen kapot…

De lelijke waarheid over conventionele therapie…

Wist je dat het lichaam helemaal geen machine is? Verre van dat. Er zit een bewustzijn in en die heeft ook invloed. In een auto zit geen bewustzijn, dus als de motor kapot is dan maak je hem en je gaat weer op weg. Een lichaam werkt anders. Jij kan door negatieve gedachten zelfs fysieke klachten krijgen.

Het is dus aan de ene kant veel complexer dan een auto, maar aan de andere kant ook weer simpeler, want als je iets aanpast dan heeft het meteen effect op de rest. Als de auto een roestplek heeft op de deur en je behandelt de plek zal niet de motor opeens beter gaan werken.

Maar als jij de angstbeelden in je hoofd verandert, dan werkt alles meteen beter. Dan heb je geen pilletjes meer nodig en misschien ook wel al die andere pilletjes niet meer die je slikt voor je bloeddruk, cholesterol of wat dan ook. Het één staat vaak niet los van het anders.

Weet je dat je gewoon een gewoon een verdienmodel bent? De meeste mensen vanaf mijn leeftijd (46) slikken al medicijnen voor ‘iets’. Daar verdient iemand heel goed aan en die wil niet dat jij lekker gezond door het leven huppelt. Ok, jij misschien nog wel, maar als miljoenen dat gaan doen, dan stort het verdienmodel van Big Pharma in elkaar. Vandaar dat dit altijd hoon en spot zal krijgen wat ik je vertel.

Maakt mij niet uit, ik weet waar het vandaan komt, maar daardoor weet jij dit niet. Tot nu, want nu is echt de tijd dat angst de wereld in zijn greep houdt. We waren gemiddeld allemaal wel redelijk angstig, maar sinds de pandemie is dat enorm versterkt.

De angst dat we besmet raken, doodgaan, nergens zomaar meer heen kunnen, dat onze zaak het niet red, dat onze kinderen een wereld erven die langzaam stikt en sterft en dat langzaam onze vrijheden worden afgeknabbeld tot er niets meer over is.

Wanneer is het genoeg?!?!

En dan nog de angst voor het klimaat, de overstromingen, de opwarming, de vervuiling van kolen en plastic, dierensterfte en ga zo maar door. Als je dit allemaal zo opsomt word je vanzelf wel bang. En die angst is letterlijk dodelijk.

Het verhoogt het risico op hartaanvallen, longaandoeningen en je kan je geheugen verliezen. Het is niet zomaar ‘iets’. Het is een sluipmoordenaar en met de prikkels erbij van deze tijd is het niet eens meer een sluipmoordenaar, maar meer een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in volledige willekeur grijpt en niet meer loslaat.

Daarnaast is het aantal prikkels wat je te verwerken krijgt per dag net zoveel als een boer in de middeleeuwen in een jaar te verwerken kreeg. En als je dan ook nog eens bang bent, dan wordt het heel snel veel erger. Met alle gevolgen van dien…

Je ziet het om je heen gebeuren. De angst woekert en grijpt iedereen die hij te pakken kan krijgen. Het is een zaadje onkruid wat in je brein en lichaam gaat verspreiden tot de hele wereld één bange plek wordt.

Het grappige is dat tijdens de lockdowns de mensen juist gemiddeld minder angstig waren even. Maar nu alles op zijn eind lijkt te lopen wakkert de angst weer aan.

Vandaar dat ik denk, nu moeten we juist doorpakken. Nu moeten we de angst juist in de kiem gaan smoren. Angst houdt ons weg van de liefde die we zijn dus dit is echt het moment om in die donkere dagen het licht te gaan ervaren. Het licht van de liefde.

Leugens, leugens, leugens
Ik ben er wel klaar mee dat iedereen aan het liegen is
en mensen geld lopen af te troggelen voor
dure behandelingen die niet eens werken!

Mijn naam is Edwin Selij, auteur van twee bestsellers en eigenaar van Hypnose Instituut Nederland, het grootste hypnose instituut van Europa.

Duizenden mensen heb ik geholpen om hun leven angstvrij te maken. Dat demonstreerde ik niet alleen in mijn eigen praktijk, maar ook op RTL5, de NPO, Veronica en Radio538 waar ik in 1 sessie mensen bevrijdde van hun angst.

Daarnaast heb ik gewerkt met profvoetballers, schaatsers, artiesten en topondernemers.

Internationaal werk ik ook met de top van de wereld. Artiesten die Emmy’s hebben gewonnen en met topmanagers van de grootste bedrijven van de wereld.

Je snapt dat ik daardoor weinig tot geen tijd meer heb voor 1 op 1 sessies. En als ik al sessies doe dan is mijn tarief vanaf 25.000 euro. Dat is voor de meeste mensen niet te betalen dus daarom heb ik wat bedacht.

Iets wat GAAT werken en waar je mij persoonlijk niet voor nodig hebt, maar eerst even dit…

Waarom het bij de een wel lukt en bij de ander niet
en wat jij daarvan kan leren…

Jij gaat je angsten oplossen met de Flex the Fear formula. Dat weet ik zeker. Dit is namelijk een manier om je angst om te buigen. Ertegen gaan vechten werkt namelijk niet, dat heb je wel geprobeerd. Het er te laten zijn en te voelen, werkt wel, maar komt gewoon weer terug.

Die ken je ook denk ik wel.

Want er is namelijk nog een basis, een neurologisch netwerk wat kan triggeren en dat netwerk moeten we ombuigen, oftewel ‘flex the network’. En dat doen we met oefeningen die snel werken want snelheid is essentieel wil je iets veranderen. Daarom lukt het bij de een wel en de ander nog niet. Het gaat om snelheid.

De FF-Formula werkt snel en effectief. Het werkt op de zintuigen, althans de informatie die via de zintuigen binnenkomt en voordat de informatie goed en wel is opgeslagen is het al veranderd.

Dat opslaan en verwerken gaat heel snel. Je brein werkt met een snelheid van 360 km per uur, maar de afstand tussen de cellen is zo klein (rond de 0,004 micrometer), dat je in een flits (0,004 nanoseconde) informatie doorgeeft. Je hebt dus helemaal niet door dat er ruimte tussen zit om om te buigen, maar die zit er wel degelijk.

Hoe werkt het precies?

Je brein is een leermachine en plastisch, wat betekent dat het zich kan aanpassen. Je kan letterlijk een angstbrein creëren, maar ook een brein vol vrijheid creëren, of eentje vol vertrouwen of vol compassie.

We gebruiken dus de informatie die binnenkomt en onderscheppen die voordat er een betekenis aan gegeven wordt. Dat moet dus vrij snel zoals je net las en wellicht denk je nu ‘dat is onmogelijk’, maar daar komt iets achteraan.

Voordat jij je bewust wordt dat het iets angstigs is, zit daar een paar seconde zelfs nog tussen. Dat is de brug tussen je onbewuste en je bewuste denken. Soms zelfs tot zo een 6 seconden.

Zo werkt de FF-Formula. We pakken de ruimte tussen het beslissen en het weten. Zolang jij nog niet weet dat je bang bent, kunnen we het nog omdraaien. Klinkt gek misschien, maar het werkt heel erg goed, want we werken namelijk direct op het onbewuste brein die de beslissingen maakt.

En voordat jij het weet? Is de angst opeens weg. Welke het ook is.

 • Hoogtevrees
 • Spinnenangst
 • Spreken in het openbaar
 • Emetofobie
 • Slikangst
 • Angst voor naalden
 • Angst op de snelweg
 • Rijangst
 • Bindingsangst
 • Verlatingsangst
 • Angst om zichtbaar te zijn
 • Angst voor succes
 • Vliegangst
 • Claustrofobie
 • Scatofobie
 • Bang voor clowns
 • Angst voor de dood
 • Angst voor terugval
 • Angst voor de angst
 • Paniekaanvallen
 • Agorafobie/Pleinvrees
 • Angst voor onweer
 • Angst voor het andere geslacht
 • En alle andere angsten

De lijst met angsten is lang en je kan iedere angst aanpakken ermee. Het is geen wondermiddel, maar het is het gebruiken van de snelheid van jouw brein om de verandering te maken.

De formule die je binnen een paar minuten al resultaat geeft. Gegarandeerd.

En je kan er nu meteen mee beginnen. Zoals ik hierboven al beschreef kan je
met de FF-Formula heel veel.

Maar even op een rijtje wat je krijgt…

Je krijgt toegang tot ons platform met 17 hoge kwaliteit online video’s waarin jij stap voor stap leert hoe je jouw angsten oplost.

Het zijn korte video’s met uitleg en daarna een stap voor stap uitleg waarin ik je ‘persoonlijk’ meeneem en zo jouw angst oplos voor je.

Het is bijna alsof ik er echt ben om je te helpen.


Daarnaast ga ik je leren hoe je je verleden kan veranderen met een unieke regressietechniek. Je gaat letterlijk je verleden in en alles zo aanpassen dat het beter voor je gaat werken nu. Klinkt wellicht heel apart, maar is zo bevrijdend.

Kijk, in wezen is er alleen maar dit moment en op dit moment creëer jij ook een verleden en een toekomst, In je hoofd. Je hypnotiseert je als het ware steeds. Prima als je je er goed bij voelt, maar als dat niet zo is, weet dan dat het wel kan, omdat je het zelf doet. En dat geeft enorm veel mogelijkheden.


We gaan jouw brein resetten met een unieke ‘breinreset’ waardoor angst oplost als sneeuw voor de zon.

Deze methode is de gehele investering al waard want dit gaat je zo snel bevrijden dat je boos gaat worden op je therapeut dat hij je dit nooit heeft uitgelegd.


Jij gaat iets ontdekken wat bijna niemand weet en wat eigenlijk schofterig is dat dit wordt achter gehouden.

Want het is zo eenvoudig en makkelijk te leren dat alle pillen praktisch de prullenbak in kunnen. Je snapt dus meteen ook WAAROM dit jou niet wordt geleerd.

Maar goed, ik ga het jou gewoon wel leren en je zal daardoor nooit meer bang hoeven te zijn voor iets.


En als klap op de vuurpijl leer ik je mijn geheime techniek die ik vaak in gesprekken gebruik en mensen verbaasd achterlaat.

Opeens zijn ze angstvrij en ze snappen er niks van. Die hield ik altijd alleen voor mijn best betalende cliënten maar nu eenmalig deel ik hem ook met jou.

Nooit eerder heb ik dit gedeeld en ik was er ook een beetje huiverig voor. Geef ik nu niet alles weg? Maar als ik denk aan al die mensen zoals jou die dit nodig zouden kunnen hebben. Als ik denk aan wat het jou gaat opleveren? Dan verdwijnt die huivering als sneeuw voor de zon en word ik super enthousiast. Dit gaat jou zoveel opleveren. Dat weet ik zeker!

Lach de hele weg naar jouw bevrijding van de shit waar je al een leven mee zit

Wat is het je waard om voor altijd angstvrij te zijn? Wat zou je doen als die angsten je niet belemmeren? Denk daar eens goed over na.

Als ik dit vroeger vroeg aan een cliënt zeiden ze: ‘Alles!’. Ze gaven hun huis er bij wijze van spreken ervoor op. Een huis is tegenwoordig 3 ton, maar als jij bang bent in je huis, op straat, of dat de angst je je vrijheid ontneemt en je verlamt, wat kan jou dat huis dan schelen. Je vrijheid is je meer waard. Angst is een gevangenis en waar je ook bent, de tralies voel je, de muren komen op je af en de angst verstikt je.

€300.000 is het natuurlijk niet, dat snap je ook wel, maar als ik dat zei tegen mijn cliënten ‘Geef je huis maar’ dan dachten ze daar serieus over na. Zeker wanneer je de angst nu begint te voelen als je denkt aan situaties die het opwekken.

Maar na de sessie, als ze bevrijd waren, dachten ze daar toch opeens heel anders over…

De sessies die ik toen deed waren 1000 euro met een no cure-no pay. Dus als het niet werkte, kreeg je je geld terug.

Als je er zo instaat als coach of therapeut dan snap je dat het wel moet werken wat je doet en gelukkig voor mij en voor de cliënt heb ik maar heel af en toe iemand zijn geld terug moeten geven.

Nu vraag ik voor een traject minimaal 25.000 euro en dat is voor de meeste mensen natuurlijk totaal niet te betalen. Dus ik dacht, hoe kan ik mijn kennis en kunde bundelen en het voor jou zo maken dat je toch een sessie van mij hebt, maar niet de hoofdprijs betaalt.

Waarom? Er is te veel angst nu. En voor het collectief is het goed als ik dit deel met zoveel mogelijk mensen. De tijd is rijp om van angst naar liefde te gaan.

Dus het is geen €300.000 wat cliënten vroeger zo wilde betalen om maar van die kloteangst af te zijn.

Ook geen 25.000 euro wat je betaalt privé bij mij.

Het is nu, en mijn team verklaart mij voor gek, een extreem laag bedrag voor de waarde die je gaat krijgen.

En ik bedacht wat zou nou een mooi getal zijn.

En weet je nog het jaar 1999? Dat iedereen bang was dat alle computers zouden crashen in het nieuwe millenium? En dat het niet gebeurde?

Voor dat getal ga ik het aanbieden. 1999 euro!

EN je krijgt er ook nog eens drie bonussen bij
wanneer je nu besluit om het aan te schaffen.

BONUS #1

Je krijgt van mij een sessie om een van de grootste angsten op te lossen die mensen hebben. Spreken in het openbaar. Dit is iets waar heel veel mensen last van hebben.

Misschien wel niet voor jou van toepassing, maar je krijgt hem er gewoon bij ter waarde van 97 euro.


BONUS #2

Je krijgt van mij ook een beter slapen protocol zodat jij makkelijker in slaap gaat vallen en ook dieper door gaat slapen want natuurlijk weer effect heeft op al het andere wat je gaat doen die dag ter waarde van 97 euro.


EXTRA BONUS ALLEEN NU TIJDENS DEZE ACTIE!

Je krijgt van mij ook een LIVE masterclass die we gaan doen op 12 december om 10.00 en om 20.00 uur. Maak je agenda vrij voor een van die twee tijden want hij wordt niet opgenomen dus hou daar rekening mee.

In deze LIVE masterclass ga ik 24 strategieën met je delen voor een angstvrij leven ter waarde van 997 euro. Deze strategieën deelde ik alleen met mijn privé cliënten die 25.000 euro daarvoor betaalden.


Dus bij elkaar krijg je dan…

 • FF-FORMULA Online Video’s ter waarde van 25.000 euro
 • BONUS #1 Vrij spreken in het openbaar ter waarde van 97 euro
 • BONUS #2 Beter slapen ter waarde van 97 euro
 • BONUS #3 LIVE masterclass 24 strategieën voor een angstvrij leven ter waarde van 997 euro

Bij elkaar dus 26.193 euro aan waarde.

Dat is de waarde die je krijgt voor de investering die je gaat doen. Want dat je hem gaat doen weet ik bijna wel zeker.

Ik ga je niet als een tell sell reclame zeggen dat het ook niet 5000 euro wordt nu en zelfs niet 3500 euro, Mike!

Nee, dat gaan we niet doen, maar bedenk wel dat iedere dag die je nu nog rondloopt met angst niet zou hoeven als je dit niet doet voor deze belachelijk lage investering.

Jouw investering voor dit complete pakket is nu slechts 1999 euro waarvan ik de komma ga opschuiven voor een paar dagen naar 19,99 euro

Ja, je leest het goed!

Als je dit nog ziet staan voor 19,99 euro dan staat die komma er nog en kan je voor deze ongekend lage prijs meedoen.

Dus hier is wat je gaat doen.
Jij gaat hieronder op de button klikken en je angst aanpakken.

En ja, je leest het goed, voor nog geen twee tientjes kan jij je hele leven angstvrij gaan maken. En IEDERE DAG dat je dit uitstelt gaat ten koste van je vrijheid, geluk en innerlijke rust. Stel niet langer je geluk en je vrijheid uit, maar pak hem terug.

The Flex the Fear Formula gaat jou angstvrij maken

Wanneer je klikt op de button hieronder en je gaat ermee aan de slag en je doet alles wat ik zeg in de online video’s, dan gaat het jou lukken om angsten te elimineren. Je gaat je veel beter voelen, waar je je ook bevindt op het emotionele spectrum.

Dat weet ik zo zeker dat je jouw volledige investering terug krijgt als het onverhoopt niet werkt voor jou. Klinkt gek wat ik nu ga zeggen, maar ik durf mijn huis haast erop te verwedden dat jij het juist aan iedereen gaat lopen rond vertellen hoe tof dit werkt voor jou!

Maar goed jij weet dat nog niet. Jij weet nog niet dat jij je geweldig en veel beter gaat voelen. En snel ook. Zo direct al wellicht!

Vandaar dat jij binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terug kan krijgen zonder gezeur van onze kant als het niet zou werken voor je. We willen alleen tevreden klanten natuurlijk, dat snap je. Maar we weten ook dat het veel waarschijnlijker is dat jij uit jezelf een heel tof verhaal over jouw bevrijding gaat posten op internet.

Dus je hebt niets te verliezen, alleen maar alles te winnen. Stel niet uit, doe het vandaag voordat je spijt krijgt en de prijs opeens een stuk hoger is.

P.s. Het is een online cursus dus je krijgt niets thuisgestuurd, maar meteen toegang. Je krijgt nu alle bonussen en de cursus ter waarde van meer dan 26.000 euro gewoon voor nog geen twee tientjes. Laat dat heel even tot je doordringen. Twee tientjes!

Het is een 100% risico-vrije aankoop om je angst te elimineren. EN de toegang verloopt ook nog eens nooit, dus je hebt gewoon levenslang toegang!

En stel je voor dat ik gelijk heb. Dat het ECHT goed gaat werken voor jou. Dat je je zo direct al veel beter voelt.

Hoe zou het dan zijn als je dit laat liggen? En je spijt krijgt omdat je toch weer een angstaanval krijgt? In de wetenschap dat je hem met de Flex the Fear Formula had kunnen oplossen? Dat is echt sh#t en dan voel je je echt heel slecht.

Dat wil je niet dus gun het jezelf en doe het gewoon want nogmaals het is 100% Risico-Vrij!

DISCLAIMER: Deze cursus is natuurlijk geen vervanging voor reguliere therapie of behandeling. Bij twijfel altijd eerst naar de huisarts of specialist gaan voordat je dit gaat doen. Mijn persoonlijke resultaten zijn uiteraard ook niet de graadmeter voor jouw resultaten. Iedereen is anders en de resultaten uiteraard ook.