Kom je er niet zelf uit?  Loop jij tegen dingen aan die niet gaan zoals jij graag wilt ? 

Weet je niet hoe je verder moet?  Weet je niet of coaching wat voor je is ? 

Soms zijn er momenten in je leven dat je het gevoel hebt dat dingen niet gaan zoals jij ze graag zou willen. Dingen die je niet in je eentje kunt oplossen. Je loopt als het ware vast in je gedachten.

Je hebt  het idee dat je blijft steken in hetzelfde probleem, vraag of verlangen.

Bijvoorbeeld in de relatie met jezelf, met je werk, familie, vriend of welke relatie dan ook. Dan kan dit een eerste stap zijn om daaraan te werken.

Maak kennis met mijn persoonlijke en deskundige manier van coaching. 

Op een doelgerichte manier gaan we onder het genot van een kopje thee naar de kern van je probleem, vraag of verlangen. Gewoon heel simpel.

Ik help je inzicht te krijgen in jezelf en je relaties zodat jij de stap kan maken die bij jou past.

Lees ook mijn andere pagina’s zodat je kan lezen wat ik voor je kan betekenen en met welke vragen je bij mij terecht kunt.

Gun het jezelf. Je bent het waard ! 

Werkwijze

Familieopstellingen is een methode waarmee door middel van representanten, poppetjes en ander materiaal het probleem  wordt verbeeld.  Het is een prettige, zeer behulpzame werkwijze bij een veelvoud aan  thema’s en problemen.

Bijna elke vraag, probleem of verlangen kan hiermee “besproken” worden. Het is een methode die het gesprek aanvult met zien en voelen. De opstelling ligt niet vast maar kan veranderd worden, dat maakt het heel dynamisch. Het is samen kijken, voelen en actief je verhaal vertellen.

En dat op een hele makkelijke natuurlijke manier.

 

Het beeld zet zowel je denken als gevoel op een veilige manier in beweging. Daardoor is groei mogelijk. Daarbij blijft een beeld langer hangen. Daarnaast zijn er creatieve mogelijkheden die zich soms zomaar voordoen. En er is een soort speelsheid die ruimte aan de werkelijkheid geeft waardoor deze beter te verdragen is. Door zicht te krijgen op je geschiedenis, begin je jezelf, je relaties en je patronen te begrijpen.

 

“Ik ken geen methode die tegelijk inzicht in het probleem en het zien van de “oplossing” zo doeltreffend en zacht naar boven haalt.”