Hoe jij jouw Familiegeschiedenis kan herschrijven en hoe je daarmee je complete familiesysteem opschoont en zelfs je ideale partner manifesteert in enkele minuten.

Beter gezegd, in secondes…

Kan dat?

Korte antwoord: Ja.

Lange antwoord lees je hieronder.

Heb je al een partner?

Dit is wat voor jou!

Wil je een partner?

Dit is wat voor jou!

Wil je geen partner maar wel wat ‘familiedingetjes’? Dit is voor jou!

Herken je je niet in het bovenstaande? Klik maar weg dan. Scheelt weer.

 

Relaties zijn de beste persoonlijke ontwikkelingscursussen die er zijn.

 

Vind je ook niet?

 

Nu heb ik zelf niet heel veel relaties gehad.

Eentje van 6 maanden, eentje van 4 jaar en deze duurt nu 21 jaar.

 

Na de eerste wist ik wat ik niet wilde.

 

Na de tweede dacht ik, ik blijf liever alleen voor altijd.

 

En de derde was een aanvulling bij mijn alleen-voor-altijd-zijn.

 

Tussen de eerste en de tweede zat een paar maanden.

 

Tussen de tweede en de derde zat een week…

 

Na 3 jaar hadden we 3 kinderen onder de twee jaar.

 

Doe zelf de rekensom…

Is het soms heftig? Ja.

 

Denk je soms niet ‘Ik kap ermee?’ Ja.

Maar dat duurt maar heel even…

Ik vond dat nooit zo wonderlijk totdat je de cijfers bekijkt.

50% gaat tegenwoordig scheiden.

En die zijn dan nog getrouwd.

3 miljoen singles zijn er en die zijn echt niet allemaal Happy Single.

In die 3 miljoen zitten echt wel matches. Daar zit de ‘ware’ zou je kunnen zeggen,
al vind ik dat een shit woord persoonlijk.

Gewoon de persoon die bij je past.

Maar ja, dan heb je Tinder.

En de sociale media waar iedereen in bikini paradeert.

Vroeger had je alleen de Wehkamp waar je dat zag als jongetje.

Nu zie je het overal…

De perfecte man. De leukste man. Hij is veel leuker, beter, knapper, noem maar op.

Ja, en zij dan? Zij is veel spannender, knapper, liever of nou vul maar in..

Edwin Selij, eigenaar Hypnose Instituut Nederland BV.

Dat kan best zo zijn de eerste tijd.

 

Maar na een jaar? Twee jaar? Of in mijn geval 21 jaar?

 

Dan is het gewoon anders en de meeste mensen geloven in sprookjes.

 

De prins op het witte paard.

 

De man die ze van hun sokkeltje af blaast.

 

Hopeloos verliefd op worden.

 

Ahhhh.

 

En dan merken dat je niet de enige bent…

 

AU.

 

Het is een verslaving. De verslaving aan dat gevoel van verliefdheid.

Ik, Edwin Selij, herken dat ook en eerlijk? Een tijdje geleden barste bij ons de BOM!

Onze relatie stond opeens op springen…

Maar gelukkig had ik net deze cursus opgenomen en kon ik er zelf mee aan de slag.

Dat is letterlijk onze redding gebleken en dat gun ik jou ook!

Het is heel simpel en makkelijk
Iedereen kan het en het kost je een paar minuutjes. 

Je hoeft niet slim te zijn

Je hoeft er niet slim voor te zijn of handig. Als je kan denken kan je het.

Iedereen kan het

Ook jij kan dit. Het is volkomen veilig want het is iets dat je al doet…

Het opvullen van een tekort lukt je niet door een ander.

Dat is een bodemloze put.

Dat moet jezelf doen.

Maar hoe? Dat is dan de vraag.

En de oplossing is deze cursus.

Het was in ieder geval mijn redding…

Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige cursisten, zoals:
Afgelopen maanden heb ik de 1.0 opleiding gevolgd. En hoe bijzonder was het. Een reis naar een nieuwe ik. ✨Een warm en geborgen gevoel. Ik kan niet wachten het door te geven.
Mascha Boom
Ik begon aarzelend, online hmm, na dat corona gebeuren had ik juist weer heel veel zin in iets live….maar wat is hypnose toch krachtig!
Petje af voor Edwin en alle trainers! Stapje voor stapje namen ze ons mee, steeds weer iets verder en dieper.
Rinske Masselman
Vandaag de 1e dag van de zelfhypnose cursus mogen beleven. Het is fantastisch om te ervaren hoe goed het me af ging. Uiteraard door de goede uitleg en inducties van Edwin Selij. Voorals de laatste hypnose van de dag ging ik heerlijk diep. Voor iedereen die nog niets heeft gedaan op het gebied van hypnose, maar wel interesse heeft hierin, zeg ik: schrijf je voor een leuke cursus/training in bij HIN. Ik voel me nu volledig ZEN na deze cursusdag 🙂
Silvia Feenstra

Creëer jouw Valentijn geeft je…

1. De juiste mindset

Niemand heeft een handleiding meegekregen tijdens zijn geboorte over hoe relaties werken, dus ja… Je ontdekt nu een techniek waarmee je de ideale partner kan aantrekken en relaties kan verbeteren.

2. Focus op jezelf

Het gaat om jou. Het gaat om de relatie met jezelf. Het gaat erom wat jij wilt en dat kan best een uitdaging zijn. Wat wil je? En wat je wilt is dat omdat jij het wilt of omdat anderen het willen. De focus is op jou zodat een partner een aanvulling wordt.

3. Loslaten van perfectie

Loslaten is een thema voor veel mensen en omdat we hypnose gaan doen (nee is niet eng en is compleet veilig) is het handig dat je controle en perfectie kan loslaten. Want de perfecte partner bestaat niet, maar wel degene die echt bij je past.

4.Opschonen van je familiesysteem

Relaties hebben we geleerd van anderen. En van onze ervaringen. Maar is dat wel handig om alleen die kennis te hebben? Er is een techniek die je echt heel veel kan opleveren en die leer je in deze cursus. Simpel, snel, effectief en veilig!

Je creëert jouw Valentijn al in enkele minuten. Of je nu al een partner hebt of niet? Het wordt nog beter dan dat je heb kunnen dromen…

Normaal: 497 EUR

 

Vandaag slechts: €49

Creëer Jouw Valentijn

Hoe je bijvoorbeeld jouw ideale partner manifesteert in minuten?

 

Nee zelfs in secondes…

 

Dit is alles wat je krijgt:

 • Cursusje zelfhypnose (nee is niet eng en je komt er altijd uit)  (97 EUR)
 • Hoe je jouw familiesysteem opschoont (297 EUR)
 • Hoe je jouw zelfbeeld verbetert (97 EUR)
 • Creëer de ideale partner in minuten… (297 EUR)
 • Hoe je contact maakt met de liefde zelf in jezelf (97 EUR)
 • Hoe je liefdesverdriet tot het verleden laat behoren (97 EUR)
 • Hoe je een EX (of iemand anders) uit je eigen systeem haalt (197 EUR)
 • BONUS: Makkelijk afvallen (97 EUR)
 • BONUS: LIVE Masterclass op 21 februari (397 EUR)
Krijg direct toegang voor slechts 49 euro 

Dan lees je dat en dan denk je misschien wel:

 

‘Wie bepaalt nou die prijzen?
Waar slaat dat op dat het dan zo weinig is?
Is het dan wel goed?
En die andere mensen dan die het kochten voor dat andere bedrag, voelen die zich niet bekocht?’

 

Allemaal goeie vragen en let je op? Ik ga ze beantwoorden:

Wie bepaalt de prijs? Ik (Edwin).

Waar slaat dat op? Ik wil iedereen kennis laten maken met deze geweldig methode en hoop dat je dan de opleiding gaat doen.

Is het dan wel goed? Zeker, ik verkoop niets wat ik zelf niet zou kopen.

En die andere mensen? Vinden het prima, want het is het waard. Daarnaast weten ze dat in februari altijd die actie komt. Je kan wachten of er eerder je voordeel mee doen. Dat hebben sommigen dan ook gedaan. Lees hieronder maar.

In januari van vorig jaar is mijn knipperlicht van 5 jaar gestrand. Die knipperlichtrelatie was behoorlijk toxic, om maar eens een modern woord te gebruiken. Maar toch bleef ik er bij. In die 5 jaar tijd is de relatie 50 keer uit en weer aan geweest. Ik werd er behoorlijk gek van. Maar in januari van dit jaar had die relatie dan toch voor het laatst geknipperd…eindelijk…

Tijdens 1 van die knippermomenten had ik een Tinder-account aangemaakt. Die had ik begin februari weer geactiveerd. Ik had er geen hoge verwachtingen van omdat ik wel eens in eerdere vrijgezelleperiodes  nooit veel dates of iets dergelijks via die app had gehad. Maar toch…

Toen ik op 14 februari 2023 de cursus Creëer jouw Valentijn aankocht en meteen deed, had ik opeens zo rond 19 februari een hele leuke match met een Surinaams-Vlaamse schone uit de buurt: Cher. Ik kon me niet meer herinneren dat ik bij haar naar rechts geswipt had, maar ik vond de match niet verkeerd(understatement). We raakten aan de praat en ontdekten heel veel punten die we gelijk hebben. We zijn allebei veganist, hebben allebei Nederlands gestudeerd en werken allebei in het onderwijs. We zijn ook allebei met het veganisme begonnen omdat we allebei een hoge bloeddruk deden.  Ook vinden we communicatie in een relatie superbelangrijk. We hebben meer overeenkomsten dan verschillen. Dat is super!

Het Paasweekend, het weekend van JC, hadden we onze 3e date en zijn we officieel een setje geworden. Dat we uitgerekend in het Paasweekend verkering kregen, is gewoon een knipoog van het universum, want als je de voorletter van onze voornaam bijelkaar zet, krijg je JC

Jeroen van Rooij

Creëer jouw Valentijn…

Je kan de ideale partner al manifesteren in minuten. Je kan je relatie die je nu hebt echt extreem verbeteren. De resultaten van deze techniek zijn echt mindblowing te noemen (oftewel ongekend). 

Waarom? Omdat je in jou de blokkades gaat oplossen en opruimen die ervoor zorgen dat het nu nog niet zo is. Ook die blokkades juist waarvan je nu niet eens een idee hebt dat die er zijn… Omdat ze onbewust zijn.

Je zal merken dat het binnen secondes al anders kan zijn.

Uit eigen ervaring kan ik spreken dat de relatie met mijn kinderen hierdoor gered is.

Je kan die techniek inzetten zodat je…

 • Sneller je ideale partner manifesteert
 • Je liefdesrelatie verbetert
 • De relaties met anderen verbetert
 • Sneller je blokkades opspoort en oplost
 • Een positiever zelfbeeld krijgt
 • En nog heel veel meer…
Hypnose lijkt heel ingewikkeld en misschien wel een beetje eng maar is het tegendeel is bewezen in een super tof seminar weekend vol tools en tricks om je onder te dompelen in de magische wereld van hypnose. Een prachtige manier om jezelf of een ander van belemmeringen te bevrijden en je beter te voelen. Ik zou willen dat ik hier eerder mee begonnen was!!
Evelien Vosmeer

Met mijn ogen dicht nog even nagenieten van een droomdag!
Nu weer open merk ik een wereld op die zoveel lichter is. 🙂

Edwin Selij, dank je wel voor je authentieke manier van lesgeven. Online kan jij mij moeiteloos de hele dag blijven boeien omdat je authentiek bent, dus vind ik het in één woord; Geweldig!

Inge strauven-bunt
Edwin Selij, de man achter HIN en de trainer is een leuke vent die met veel enthousiasme, mooie metaforen maar ook zware persoonlijke ervaringen je een positief gevoel geeft!! Hij maakt nieuwe, interessante kennis en inzichten overzichtelijk en duidelijk, waardoor ik positieve verrast was toen ik zeer snel onder hypnose was..Wauw wat een bijzondere ervaring! 
Natascha Akankan-Smink

Jouw modules

Je ideale partner manifesteren

In deze module ontdek je een hele mooie en moeiteloze manier om je ideale partner te manifesteren. Wanneer je je onbewuste geest namelijk instelt hierop zie je diegene al in enkele minuten (als je mazzel hebt ;-))

Het familiesysteem

Daarin zitten al die onbewuste patronen die er nu voor zorgen dat je relatie of niet werkt zoal je zou willen of er zelfs niet eentje hebt. Schoon het op en je bent vrij.

Het zelfbeeld

Het begint allemaal bij jou. Bij zelfliefde. Bij je zelfbeeld. Hoe jij jezelf ziet is hoe anderen jou ook zien. Niet bewust, maar wel onbewust. Verander het in jezelf en je trekt vanzelf de juiste mensen aan.

De EX-orcisme

Heb je last van een ex? Last van liefdesverdriet? Last van een oud liefdestrauma? Dan is deze methode voor jou bedoelt. Dit is de EX-orcisme waarbij je voorgoed vrij gaat worden en echt weer in je kracht gaat staan.

Relatie = Locatie

Dit fenomeen is misschien wel de grootste eye-opener die er bestaat. Je zal merken dat dit heel veel voor je gaat opleveren op heel veel verschillende niveaus. Dit was de methode waardoor de relatie met mijn kinderen enorm verbetert is. Van een hoi-doeg relatie naar diepe urenlange gesprekken…

Hypnose? Hoe doe je dat…

Hypnose klinkt eng, maar is juist heel relaxt en de snelste en veiligste manier om te veranderen. Zeker als je het zelf doet. In een paar simpele stappen leer je het en zal je ontdekken wat een schatkamer je in jezelf verbergt.

Het is een online waanzinnig en nieuw programma en je hebt 14 dagen garantie dat als je het niks vindt (kan haast niet maar goed) dan krijg je je geld terug.

Nou waar wacht je nog op?

Creëer jouw Valentijn:

Hoe je jouw ideale partner manifesteert in secondes

Krijg direct toegang voor slechts €49

    Moeiteloos op je gewenste gewicht komen

    met deze vetverbrandings methode…zonder dieet

       “Hoe ook jij op je ideale gewicht komt en blijft,

       zonder streng dieet,

       zelfs als je alles al geprobeerd hebt”

       Stel je voor, dat er een makkelijke manier is om af te vallen, waarbij het leuk is om je streefgewicht en je droomlichaam te behalen én te behouden.

       Wat zou het voor jou betekenen, als je gewoon kunt genieten van het eten wat je lekker vindt? Zonder bang te hoeven zijn dat je aankomt. Diëten en lijnen zijn voorgoed verleden tijd. Nooit meer snaaien. Je zit letterlijk en figuurlijk lekker in je vel.

       Zou dat mogelijk zijn, denk je?

       Met Slank denken Slank worden methode krijg je het lichaam en gewicht waar je al jaren van droomt. En bovenal krijg je weer rust in je hoofd, want dat is wat het doet.

       Herken je dit?

       x Voel je je moedeloos als het over afvallen gaat?

       x Voel je vaak onrust?

       x Vindt je het moeilijk om weer te vertrouwen op een afslankmethode?

       x Leef je van het ene dieet naar het andere?

       Wat je wilt is afvallen. Afvallen naar een gewicht wat bij jou past, en waar jij je lekker,  fit en gelukkig bij voelt. Waar jij weer die leuke jurk of blouse aan kan die je nog ergens hebt hangen.

       Dat is wat je wilt. Ik begrijp dat heel goed.

       Het afvallen, aankomen, diëten en eten ken ik als geen ander. Wat het mij al die jaren heeft opgeleverd is onrust en teveel gewicht.

       Ik ga jou een een stap voor stap programma aanreiken waardoor ook jij je slanke doel gaat behalen.

       Meedoen betekent dat je

       √ door het luisteren naar de audio sessies je direct veel rust ervaart, en dat werkt positief op je gewicht.

       √ door het volgen van het programma, je direct effect merkt en dat geeft zelfvertrouwen.

       √ na de 1e week anders gaat eten,  minder gaat snoepen en snaaien en dat zie je op de weegschaal.

       √ door de basisregels een structuur krijgt aangereikt, waardoor jij je beter gaat focussen op je slanke doel.

       √ niet meer op dieet hoeft en daardoor met de pot kan mee eten en dat scheelt je heel veel geld.

       √ een programma volgt wat maar 25 minuten per dag kost waardoor je veel tijd overhoud.

       √ door plaatsing van de  Virtuele Maagband eerder stopt met eten en dat voel je aan je kleding die losser gaat zitten.

       √ direct kan starten en dat zorgt er voor dat je het afvallen nu niet langer hoeft uit te stellen.

       √ de programma onderdelen duidelijk uitgelegt krijgt, waardoor je het makkelijk kan volgen en dat merk in je stemming.

       √ vragen kunt stellen en dat is fijn als je iets niet weet of twijfelt ergens over en dat zal je helpen om door te zetten.

       √  de oefeningen in je eigen tijd kunt doen en dat geeft veel vrijheid en rust

        

       Hoe gaat jou dat lukken?

        

       In 4 maanden leer je stap voor stap hoe je blijvend gewicht verliest door je eetgewoontes en patronen definitief te veranderen. Je zult transformeren naar een slank persoon, een vetverbrandingsmachine, je gaat handelen als een slank persoon en je gaat je gedragen als een slank persoon. Eindelijk zal je rust ervaren omdat je niet meer de hele tijd met eten bezig bent.

        

       Dit kan je gewoon, omdat het makkelijk is!

       Dit is wat je krijgt:  

        • Jouw eigen Virtuele Maagband 
        • gratis afslanksessie
        • Audio’s  om je mindset te transformeren naar de slanke versie van jezelf
        • Audio’s om je te stimuleren door te gaan en vol te houden!
        • Mindblowing opdrachten voor bewustwording over je huidige eet- en drinkgedrag en hoe dit positief te veranderen
        • Zelfhypnose audio’s om het moeiteloos afvallen dagelijks te ondersteunen
        • Vet veel zin en motivatie!

       tijdelijke aanbieding van € 325,00 nu voor € 55,00

       Dag(en)

       :

       Uur(s)

       :

       Minute(s)

       :

       Second(s)

       Nu 80% korting

       Normaal € 325,00  …nu € 55,00

       Gun jezelf een slanke, gezonde en gelukkige toekomst met Eet-Rust in je hoofd.

       Inclusief bonussen!

       NU tijdelijk € 55,00

       Geen bijkomende kosten!

       Lees hieronder de reviews

       Anita 25/1/24

       Tot nu toe ben ik zeer tevreden met het programma van Else voor de hypnotische maagband. Elke dag luister ik naar een sessie, deze zijn zeer ontspannend, rustig ingesproken en ik val er regelmatig mee in slaap. Met de opdrachten ben ik wat later begonnen, deze zijn aanvullend, geven een goed inzicht en zijn zeer de moeite waard om voor te gaan zitten.
       Ik vind het fijn om elke drie dagen een coachende mail te krijgen.
       Het houdt mij gemotiveerd!
       Ik ben minder gaan eten, drink meer water en ik ben ondertussen 4 kilo afgevallen. Het fijnste is de rust die ik gevonden heb. Geen eetbuien meer.

       Esther 23/1/2024

       Ik ben nu anderhalve week bezig en ervaar de audio’s als erg prettig. Omdat het gedragsverandering van patronen die jaren oud zijn vraagt, is het effect niet van de een op andere dag merkbaar, maar ik merk wel dat het effect heeft op mijn voedsel inname en ik drink meer water. Ik kijk uit naar de andere audio’s en ben hoopvol gestemd!

       Ellen 23/1/2924

       Net gestart maar merk al resultaat dat ik meer water drink en tussendoortjes kan laten staan. Goede hoop dat het gaat lukken om de vele kilo’s te minderen. Het begin is super begonnen

       Jantine

       Beste Else, Ik was niet veel te zwaar, 10 kilo, het lukte mijzelf niet meer om het eraf te krijgen. (In het verleden wel met crash dieet programma’s, maar zat het er zo weer aan) Ik ging een hoop hulp vragen, (echte maagband, medicijnen enzovoort) maar niemand wilde mij helpen, omdat ik niet veel te zwaar was, maar zelf voelde ik mij niet meer prettig in mijn lichaam. Toen kwam ik jouw maagband tegen op insta, en dacht baat het niet dan schaad het ook niet. Dus mij aangemeld, ik wilde dus serieus echt afvallen, en heb jouw maagband dus serieus opgepakt, en voor mij werkte het echt perfect. Ik ging minder eten, en zeker niet meer snoepen. Ook mijn mindset werd totaal anders. Met 3 maanden was ik de 10 kilo kwijt, en zat beter in mijn vel. Nu een maand later, nog steeds op gewicht, en mijn mindset nog steeds positief. Het mooiste van deze sessies, ik hou niet meer van dat hele zoete, en chocola ik kan het gewoon laten staan. M&ms mijn favoriete eten, het interesseert mij niks meer. Een gebakje heerlijk, maar kan zeker het hele stuk niet op, dus ik eet wat ik op kan, meestal 1derde, mijn man eet dan de rest op. Kortom Else wil ik jouw heel erg bedanken, je hebt mij echt geholpen, waardoor ik weer positief in het leven sta, en hierdoor is mijn eet gewoonte ook op het goede spoor. Bedankt, bedankt bedankt 💗💗💗, Lieve groet, Jantine

       Jessica 11/23

       Ik wil je bij deze heel hartelijk danken voor het zeer uitgebreide afslank programma “Slank denken, Slank worden”!
       Wat ik je graag wil melden is dat ik ondanks m’n vakantieperiode van ruim drie weken maar een kleine 2 kilo ben aangekomen;) Normaal kon ik er wel ruim 5 bijschrijven…
       Dus ja zelfs nadat ik nu al een maand gestopt ben met het programma, werkt allen nog gewoon door en daar ben ik heel blij mee.
       Ik merk echt dat ik door het programma anders, gezonder en minder ben gaan eten en daar voel ik mij heel goed bij.
       Nu weer snel terug naar de 8- kilo die ik was afgevallen;)
       Else bedankt voor je professionele begeleiding en alle info waar ik altijd op terug kan vallen!
       En als iemand een virtuele maagband wilt laten aanmeten
       Dan moet je bij Else wezen!!!

       Veel gestelde vragen

       Komen er later nog kosten bij?

       Nee het programma is kompleet. Komen geen kosten meer bij.

       1.Wat heb ik nodig om het programma te kunnen volgen?

       Eigenlijk niks. De sessies worden je toegezonden en je luistert ze op je mobiel  zodat je ze op ieder moment makkelijk kunt beluisteren. Het advies is om de sessies te beluisteren met een koptelefoon of oortje dan komt het iets directer binnen.

       1. Werkt het programma bij iedereen?

       Het programma virtuele maagband werkt bij 85% van de deelnemers. Dat is erg hoog in vergelijking met de operatieve maagband waar een slagingspercentage is van gemiddeld 55%. Ik ga er persoonlijk van uit dat iedereen die dit wil en er zich 100% voor inzet de 100% slagingskans kan behalen.  Die 15% ervaart veel positieve veranderingen zoals; meer water drinken, minder eten, meer bewegen, beter in je vel zitten

       1. Wat is het succes van de Virtuele Maagband?

       Dit programma gaat zich richten op een mindset verandering en niet op voeding en diëten. Het is eigenlijk een Lifestyle verandering  ipv een afslankmethode. Het programma zal jouw oude gewoonten, patronen en overtuigingen die verantwoordelijk zijn voor jou gewicht en vorm. Veranderen in helpende overtuigingen, patronen en gewoonten.  Die zorgen voor een andere manier van denken over je lichaam voeden, bewegen en hoe je in het leven wilt staan, met positieve suggesties en helpende affirmaties.

       4. De virtuele maagband plaatsen is dat pijnlijk en lukt dat bij iedereen?

       Het lukt bij iedereen en het is niet pijnlijk want dmv suggesties wordt de maagband geplaatst. Het onderbewuste kent geen verschil tussen nep en echt en de maagband zal dus op een perfecte manier gaan zitten en voelbaar zijn. Door je te houden aan de 8 basisregels en de 7 stappen zal de maagband versterkt worden en de gevolgen zichtbaar.

       1. Kan ik al direct verandering opmerken als ik start?

       Ja zeker dat kan. Maar het kan ook niet. Iedereen reageert anders. Geef jezelf de tijd om de veranderingen langzaam te integreren. Maar verandering gaat er komen.

       1. Hoeveel val ik per week af?

       Het onderbewuste zal op een gezonde en veilige en snelle manier afvallen. Uit ervaring blijkt dat dat 0,5-1 kilo per week is.

       1. Wat zijn de 7 hoofdstappen via audio?

       De 7 stappen zijn bedoeld om inzicht te krijgen in jouw mind. Hoe denk je over jezelf, hoe voel jij je nu? Met dit gewicht? Maar ook hoe zou je willen wegen? Hoe zie je er dan uit? Hoe zou je je dan voelen? En hoe maak je daar zo’n sterk verhaal van dat je het gaat geloven en dat in je mind langzaam verandert en beklijft. Die 7 stappen neemt je mee in dat proces. Deze audio kan je beluisteren tijdens dat je wat aan het doen bent. Het is geen hypnose oefening.

       1. Wat zijn de 8 sessie bestanden?

       Dat zijn sessies van ongeveer 20-25 minuten lang die je  gaat beluisteren. de 1e 2 maanden en daarna ook nog als je wilt. Deze sessies staan vol ontspanningsoefeningen en suggesties die jouw mindset stap voor stap veranderen en je kracht naar boven laat komen. Je voelt je daarna zelfverzekerder, positiever, krachtiger, slanker en veel blijer. Omdat je in diepe ontspanning/trance/hynose gaat komen deze suggesties binnen in je onderbewuste en daar gaan de veranderingen plaatsvinden.

       1. Wat zijn de 12 extra sessies?

       Dat zijn extra oefeningen, herhalingen, kleine opdrachten, leuke filmpjes, gevoelsomdraaitechniek etc. Zij zorgen ervoor om je bij de les te houden, de nieuwe paden te versterken en nieuwe manieren te leren om nare gevoelens te veranderen

         1. Zit er ook een voedingsschema bij?

         Nee bij dit programma werken we niet met Dit mag wel en Dit mag niet. In principe mag je alles eten, maar we werken vanuit de 8 basisregels. En dat betekent: drink veel water, kauw lang, stop als je voldaan bent, eet 3 kleine maaltijden per dag, beweeg dagelijks, luister de sessie iedere dag, doe de 7 stappen en eet gezond.

         1. Wanneer kan ik beginnen?

         Nu aanmelden betekent direct beginnen.