Online cursus “Helen innerlijke kind”

 

Ieder van ons heeft een innerlijk kind in zich. Het blijft je hele leven bij je en onthoudt alle pijnlijke ervaringen die je je niet meer bewust herinnert. Als je angsten, verslavingen of vermijdingsstrategieën ontwikkelt, hangt dat meestal nauw samen met het gekwetste innerlijke kind. Lees hieronder verder wat het je kan opleveren

Deze cursus gaat over het belangrijkste wezen in je leven als je gelukkig en voldaan wilt leven: je innerlijke kind. Als het innerlijke kind veilig is en zich geborgen voelt, ben je vol kracht, vreugde, vertrouwen en levensmoed.

Is het daarentegen eenzaam, gekwetst, verdrietig of boos, dan lijkt je leven stil te staan.
Je wordt telkens weer met de zelfde vragen geconfronteerd, succes blijft uit, en op de een of andere manier lijkt alles leeg.

Naar welk levensgebied je dan ook kijkt, je komt telkens dezelfde thema’s tegen, krijgt nooi wat je echt nodig hebt, voelt je telkens weer niet gezien, afgewezen of niet erkend en je krijgt voor je gevoel te weinig geld, liefde, aandacht of mogelijkheden.

Wat je ook doet, uiteindelijk onderga je telkens weer dezelfde soort nederlagen. Je bent een slachtoffer van de maatschappij, van een man of van de eisen van je vrouw, je baas of je collega, je hebt het gevoel dat je je leven nooit echt in eigen hand kunt nemen.
 

Het is heel simpel: als je op aarde solidair met je ziel wilt handelen en ageren, als je wilt uitproberen, of je dromen en de behoeften van je ziel de zwaartekracht en de stabiliteit van de werkelijkheid kunnen weerstaan, dan heb je een dapper en zelfverzekerd innerlijk kind nodig. 

Het bange en ontmoedigde deel zal je anders voordurend in de weg staan met al zijn angsten en vermijdingsstrategiën bij de verwerkelijking van je dromen.

Deze cursus duurt 3 maanden (18 lessen) en zal je stap voor stap meenemen naar een beter contact met jouw eigen innerlijke kind. 

Kosten geen € 155,00 maar nu speciale prijs € 29,00

Ik heb de cursus gevolgd en ik voel mij zoveel beter als voorheen. Ik zat altijd in mijn hoofd en dat gaf veel onrust en stress. Nu luister ik naar mijn gevoel, naar mijn innerlijke kind. Dat geeft zoveel rust en zekerheid.

Het is fijn dat niet alle tekst in 1 keer komt maar dat je in een aantal weken af en toe een nieuw cursus deel krijgt toegestuurd.

Hierdoor kan je de oefeningen oefenen en voel je je zoveel beter.

bedankt een super cursus

Amy