Wat is jouw hulpvraag?

Misschien zijn er dingen in jouw leven die jou belemmeren en waar je steeds opnieuw tegenaan loopt. Zoals bepaalde angsten, onzekerheid, problemen in je werk of studie of in relaties. Je wilt hier wel verandering in brengen maar je weet niet zo goed hoe.

Welke hulpvraag heb jij? Ik help jou graag verder door middel van hypnotherapie en coaching.

Hoe formuleer ik nu mijn hulpvraag? Waar heb ik last van? En vooral wat wil je bereiken?

1) Je hebt ongetwijfeld een probleem of situatie voor ogen, waarin je iets wilt veranderen. Omschrijf je huidige situatie. Wat gaat daarin goed en wat kan er beter? Wat wil je veranderen, waarbij je hulp nodig hebt?

2) Hoe reageert jouw omgeving op dit probleem/deze vraag? Krijg je hulp van iemand? Vraag je om hulp? Hebben meer mensen last van de situatie?

3) Wat gebeurt er als je niets doet aan het probleem/de situatie? Wat denk je dat het effect op korte en langere termijn kan zijn, met andere woorden: waar denk je dat je ‘last’ van krijgt?

4) Wat moet het traject voor jou opleveren? Stel dat al je vragen en problemen aan het eind van het traject zijn beantwoord en opgelost, hoe ziet dan jouw ideale situatie eruit?

De vraag die je aan mij stelt, stel je eigenlijk vooral aan jezelf. Om het antwoord te vinden op je vraag, gaan we samen aan de slag, want als je wist hoe je van A naar B kon komen, dan had je het zelf al wel gedaan, toch?

 

Ja geweldige ervaring. Ik was helemaal verbaasd en mijn probleem is volledig opgelost en weg. echt? ja echt En Else een geweldig persoon, heel lief en neemt alle tijd voor je. Ik raad haar zeker aan!

Marian

Heel toevallig kwam ik in contact met Else. En wat ben ik blij dat ik haar heb leren kennen. Else is een warme persoonlijkheid en heel rustig. Haar levenservaring neemt ze mee in haar werk, waardoor je voelt dat ze heel betrokken is. Ik heb veel baat gehad bij de 2 sessies, beide via Zoom. Ik was verbaasd dat hypnotherapie/ regressietherapie ook op deze manier zo goed kan (in)werken. Bijzondere ervaringen met veel positief effect. Dankjewel Else!

Mia