Welke klacht heb jij? (die je niet kan vinden op mijn website?)

Iedere klacht die je hebt is behandelbaar met hypnose. Tijdens de gratis intake gaan we kijken wat de oorzaak is van die klachten of klachten.

Vragen kunnen zijn:

  • Hoelang doe je dit al? die klacht?
  • Wat gebeurde er toen in jouw leven?
  • Wanneer heb je er het meeste last van?
  • Zijn er ook momenten dat je er geen last van hebt?
  • etc

Al pratende komen we achter de oorzaak van jouw klacht en gaan we werken aan de oplossing van de oorzaak. Hierdoor verdwijnen de klachten.

Interesse om eens te praten met mij. Gewoon vrijblijvend en gratis. Plan een telefonische gesprek met de knop hieronder. Je komt dan op een agenda waar je jouw voorkeurs dag en tijd aan aanklikken. Ik bel je op de afgesproken tijd. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Ik had slaapproblemen en kwam met die klacht bij Else. Al tijdens het intake gesprek kwamen we aan de praat over mijn werk wat zeer stressvol is. De slaapproblemen kwamen ook toen ik een hogere funktie kreeg en meer verantwoordelijkheden. Ik werkt veel te veel en nam het werk mee naar huis en naar bed. Hierdoor sliep ik niet of nauwlijks. Ik dacht zelf dat het wel moest kunnen allemaal, maar tijdens de sessie bij Else kwam ik in hypnose bij onverwerkte pijn uit het verleden en dat is aangepakt en verwerkt. Ik sta nu rustiger in het leven. Ik heb andere keuzes gemaakt wat betreft werk en voel mij super goed. bedankt Else

Marcus