Long Covid klachten

Langdurige klachten na corona

Mensen met post-COVID hebben vaak symptonen als:

 • vermoeidheid;
 • kortademigheid;
 • spierpijn;
 • spierzwakte;
 • hartkloppingen;
 • aanhoudende verhoging;
 • vergeetachtigheid.

Sommige mensen krijgen ook last van slaapproblemen, angst of andere psychische klachten.

Deze klachten houden soms meerdere maanden of zelfs langer aan. De aard en de ernst van de klachten verschilt per persoon. Bij sommige mensen worden de klachten minder in de loop van de tijd.

Voor langdurige klachten na corona werd eerder de Engelse term ‘Long COVID’ gebruikt. Long betekent hier: ‘langdurig’.  De langdurige klachten komen na corona, terwijl de infectie achter de rug is. Daarom is de term post-COVID meer passend. ‘Post’ betekent ‘na’.

Wat kan Hypnotherapie voor jou betekenen?

 In de hypnotherapie is het mogelijk je lichaam te resetten. Het gaat terug naar je gezonde lichaam vóór de Long Covid. Uit onderzoek is gebleken dat dat zeer effectief werkt.

Hypnotherapeut Else Boot heeft een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat je klachten kunnen verminderen.

Heb jij last van 2 of meer van bovenstaande klachten dan raad ik je aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend telefonische gesprek om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.

Hoe ziet de therapie eruit?

 • Na je afspraak via onderstaande knop hebben we ons 1e telefonisch gesprek. Hierin hoor ik wat de problemen precies zijn en of ik wat voor je kan betekenen. Ook kijken we of er een klik is om samen hieraan te werken. Hypnose is een vorm van therapie waarin vertrouwen en veiligheid belangrijk zijn. De klik zorgt voor een natuurlijke vorm van vertrouwen wat een goede basis is om dieper in je probleem en de oplossing te komen.

 

 • Nadat we besloten hebben verder te gaan maken we onze 2e afspraak via Zoom online of bij mij in de stoel in de praktijk in Onna. Vooraf aan deze 2e afspraak stuur ik je een intakeformulier waarin je je klachten nog verder kan omschrijven.

 

 • Ik stuur je tevens een uitleg audio over Hypnose en een audio om je lichaam voor te bereiden voor hypnose en een begin te maken met je reset.

 

 • Tijdens de sessie van ongeveer 90m minuten  gaan je in hypnose werken aan het versterken van je immuunsysteem, ontspanning, stress releasen en loslaten van blokkades.

 

Het enige wat jij hoeft te doen is te gaan zitten in een comfortabele fauteuil, luisteren naar mijn stem en te ontspannen!

Je zult zo ontdekken hoe goed hypnotherapie kan werken bij Long Covid klachten!

Praktische info:

Het 1e telefonische gesprek is gratis en vrijblijvend. Na het gesprek besluiten we om wel of niet door te gaan met de sessies. Aan jou de keus!

 • Een hypnose-sessie duurt ongeveer 90-120 minuten
 • Voor Long Covid is het een 4 sessie durend traject
 • de betaling is € 450,00. Betaling vooraf via bank of contant.
 • tussendoor ontvang je een audio die jouw lichaam verder helpt resetten.
 • de sessies kunnen via Zoom Online of bij mij in de praktijk in Onna.

 

90-120 minuten  ga je in hypnose werken aan het versterken van je immuunsysteem, ontspanning, stress releasen en loslaten van blokkades.

Het enige wat jij hoeft te doen is te gaan zitten in een comfortabele fauteuil, luisteren naar mijn stem en te ontspannen!

Plan een afspraak in!

In januari 2021 kreeg ik Covid. Ik ben 35jaar dus ik dacht dat het snel over zou gaan, maar de klachten bleven aan. Vooral de vermoeidheid is dodelijk. Ik kon werkelijk niets meer. Werken kon niet meer en leuke dingen doen ging niet meer. smorgens was ik in staat om iets te doen maar zo rond 1200uur klapte ik helemaal inelkaar! Naar de huisarts geweest en daarna naar een specialist speciaal voor covid klachten. Ja het hielp allemaal niets. Ik bleef moe en ook duizelig.

Na 1 jaar aan tobben hoorde ik van een vriendin over Hypnotherapie. En ik dacht baad het niet, schaad het niet. Dus ben gegaan en was wonderbaarlijk na 1 sessie al zoveel helderder en een stuk fitter. Ik denk dat 50% van mijn klachten al weg waren. Wonderbaarlijk. Na nog 3 sessies ben ik klachten vrij. Ja ik werk weer en doe weer leuke dingen zoals iedereen dat doet. Super blij

Monique