Meedoen met een Familieopstellings-dag?

Loop jij continue tegen dezelfde patronen aan en ben je daar nu wel klaar mee?
Wil jij vol in jouw kracht staan?
Dan is deelnemen aan een familieopstelling iets voor jou. Onderzoek dan jouw familiesysteem en zorg voor die krachtige impuls tot verandering.
Breng jouw vraag in om deze op te stellen vanuit jouw familiesysteem en daar het inzicht te krijgen die jouw energiestroom laat stromen. 

Of meld je aan als representant.

Breng jouw eigen vraag in

Wil jij deelnemen aan een familieopstelling en zou jij graag een eigen vraag inbrengen? Dat kan.

Een opstelling helpt met name bij vragen of problemen zoals patronen of situaties die zich continue herhalen. Dat kunnen patronen zijn in je werk, maar ook in je relatie of op persoonlijk vlak.

Een opstelling dringt door naar de kern van het gedrag of het probleem. Door zonder oordeel naar jouw systeem te kijken en stil te staan bij de 4 basisprincipes (erkennen, erbij horen, ordening en balans in geven te nemen) ontstaat er al beweging.

Een opstelling kan helpen:
• Als jij tegen patronen aanloopt en deze wilt doorbreken.
• Als jij een vraagstuk wilt inbrengen en daar meer helderheid over wilt hebben.
• Als jij dieper inzicht wilt krijgen in de invloed dat jouw familiesysteem heeft op jouw leven en werk.
• Als jij weer volledig ja wilt zeggen tegen het leven.

Wil jij dit ook?

Meld je dan hieronder aan. Liever even van te voren een vrijblijvend gesprek? Klik hieronder op de knop om direct een afspraak in te plannen.

Doe mee als representant

Om een opstelling te kunnen maken zijn er mensen nodig die de plek van iets of iemand kunnen vertegenwoordigen. Dit noemen we representanten.

Tijdens een opstelling worden er door de vraagsteller enkele mensen gekozen om representant te zijn voor een bepaalde positie. Als je aanwezig bent tijdens deze (mid)dag kan het zijn dat je als representant gekozen wordt en dus mee doet aan de opstelling. Het is daarom tijdens een opstellingenmiddag erg fijn als er een mooie groep representanten aanwezig is. Het is dankbaar werk, als representant neem je vaak inzichten mee uit een opstelling en daarnaast is het een mooie manier om in aanraking te komen met het fenomeen familieopstellingen. 

Iedereen kan in principe representant zijn. Je hoeft hiervoor niet over bepaalde vaardigheden of ervaring te beschikken. In het begin van de middag zal hier ook uitleg worden gegeven, zodat iedereen zich op z’n gemak kan voelen.

Wel wordt er een actieve en open houding verwacht van de representant. Een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding is belangrijk voor een fijne sfeer in de groep.

Wil je jezelf opgeven als representant? Meld je dan hieronder aan. Je kunt ook altijd contact met me opnemen als je vragen hebt.

AGENDA 

Voor  2023 heb ik de volgende middagen: (meer volgen)

  • dinsdag 27 juni         13.45-16.30 uur

Adres: Kallenkote 63A Kallenkote (Steenwijk)

Maximaal 12 personen met 2/3/4 vraagstellers. (afhankelijk van de tijd)

 

Deelnemerskosten: (incl. koffie en thee)

  • ik wil graag een probleem/vraagstuk inbrengen     € 30,00
  • ik wil graag representant zijn     € 10,00
  • ik wil graag toeschouwer zijn     € 10,00

Betalen aan de zaal. Wel van te voren aanmelden.

AANMELDEN

de data's:

Interesse in:

Ik was representant voor de 1e keer. Ik wist eerst niet wat mij te wachten stond, maar tijdens het opstellen voelde ik de energie van de persoon die ik representeerde. En dat is zo apart. Ik kon de persoon representeren zonder daar van te voren instructie over te krijgen. Ja zeer bijzonder en zeer ingrijpend.

Karin

Mijn probleem/vraag werd opgesteld. Ik had al eerder gehoord van Familieopstellingen, maar wat e rnu gebeurde was geweldig. Ik zag mijn familie. mijn vader, moeder en zussen en ineens zag ik het! ik was al die tijd naast mijn moeder gaan staan op de plek van mijn vader. Ik zorgde voor iedereen. En dat ben ik blijven doen. Nadat inzicht heb ik mijn eigen plek ingenomen. Wauw dat voelde geweldig en er kwam zo’n rust over mij heen. Het zou nooit meer hetzelfde zijn dacht ik. En dat was ook zo. Na de opstelling ging de verandering vanzelf. De relatie met mijn vader werd zoveel beter en ook die van mijn zussen. die met mijn moeder was al goed. Ik ging minder zorgen. Voelde ook eigenlijk de behoefte niet meer. Heel bijzonder. echt een aanrader! Else is heel rustig en begeleid je met respect en aandacht.

Amber