Meedoen met een Familieopstelling?

Loop jij continue tegen dezelfde patronen aan en ben je daar nu wel klaar mee?
Wil jij vol in jouw kracht staan?
Dan is deelnemen aan een familieopstelling iets voor jou. Onderzoek dan jouw familiesysteem en zorg voor die krachtige impuls tot verandering.
Breng jouw vraag in om deze op te stellen vanuit jouw familiesysteem en daar het inzicht te krijgen die jouw energiestroom laat stromen. 

Of meld je aan als representant.

Breng jouw eigen vraag in

Wil jij deelnemen aan een familieopstelling en zou jij graag een eigen vraag inbrengen? Dat kan.

Een opstelling helpt met name bij vragen of problemen zoals patronen of situaties die zich continue herhalen. Dat kunnen patronen zijn in je werk, maar ook in je relatie of op persoonlijk vlak.

Een opstelling dringt door naar de kern van het gedrag of het probleem. Door zonder oordeel naar jouw systeem te kijken en stil te staan bij de 4 basisprincipes (erkennen, erbij horen, ordening en balans in geven te nemen) ontstaat er al beweging.

Een opstelling kan helpen:
• Als jij tegen patronen aanloopt en deze wilt doorbreken.
• Als jij een vraagstuk wilt inbrengen en daar meer helderheid over wilt hebben.
• Als jij dieper inzicht wilt krijgen in de invloed dat jouw familiesysteem heeft op jouw leven en werk.
• Als jij weer volledig ja wilt zeggen tegen het leven.

Wil jij dit ook?

Meld je dan hieronder aan. Liever even van te voren een vrijblijvend gesprek? Klik hieronder op de knop om direct een afspraak in te plannen.

Doe mee als representant

Om een opstelling te kunnen maken zijn er mensen nodig die de plek van iets of iemand kunnen vertegenwoordigen. Dit noemen we representanten.

Tijdens een opstelling worden er door de vraagsteller enkele mensen gekozen om representant te zijn voor een bepaalde positie. Als je aanwezig bent tijdens deze (mid)dag kan het zijn dat je als representant gekozen wordt en dus mee doet aan de opstelling. Het is daarom tijdens een opstellingenmiddag erg fijn als er een mooie groep representanten aanwezig is. Het is dankbaar werk, als representant neem je vaak inzichten mee uit een opstelling en daarnaast is het een mooie manier om in aanraking te komen met het fenomeen familieopstellingen. 

Iedereen kan in principe representant zijn. Je hoeft hiervoor niet over bepaalde vaardigheden of ervaring te beschikken. In het begin van de middag zal hier ook uitleg worden gegeven, zodat iedereen zich op z’n gemak kan voelen.

Wel wordt er een actieve en open houding verwacht van de representant. Een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding is belangrijk voor een fijne sfeer in de groep.

Wil je jezelf opgeven als representant? Meld je dan hieronder aan. Je kunt ook altijd contact met me opnemen als je vragen hebt.

Ja ik heb interesse om mee te doen met een Familieopstelling

Interesse in:

AGENDA

Voor 2023 zijn de data’s nog niet bekend. Zodra ze bekend zijn zet ik ze op de website en als je je hebt aangemeld dan krijg je ze in je mailbox.

Ik was representant voor de 1e keer. Ik wist eerst niet wat mij te wachten stond, maar tijdens het opstellen voelde ik de energie van de persoon die ik representeerde. En dat is zo apart. Ik kon de persoon representeren zonder daar van te voren instructie over te krijgen. Ja zeer bijzonder en zeer ingrijpend.

Karin