Paniekaanvallen

Paniekaanvallen de baas

Wanneer je gebukt gaat onder angstaanjagende, soms ronduit verlammende effecten van paniekaanvallen kan dit een zeer groot negatief effect op je levensgenot hebben. De gedachtes van angstigheid, het twijfelen aan jezelf en het onvermogen een uitweg te vinden, kunnen uitzichtloos aandoen, maar er is wel degelijk een manier om paniekaanvallen te overwinnen.

Met hypnose en hypnotherapie pakken we de onderliggende oorzaak van je paniekaanvallen in het onderbewuste aan. We identificeren niet alleen de oorzaak, maar vinden ook die situaties of gebeurtenissen die een paniekaanval kunnen doen opkomen en zorgen dat de reflexmatige reactie hierop wordt vervangen met een nieuw, positief gedachtepatroon. Je hoeft niet met paniekaanvallen te leren leven.

 

Wat is een paniekaanval?

Een paniekaanval volgt veelal een specifieke structuur. De trigger voor een paniekaanval verschilt van persoon tot persoon en kan in sommige situaties een drukke menigte zijn, terwijl een ander in paniek raakt in een auto of rondom onbekenden. Wanneer een paniekaanval eenmaal begonnen is, is het echter altijd een opeenvolging van angstige gedachten die in hevigheid toenemen.

 

Plan een telefonische gratis intake gesprek in zodat we het kunnen bespreken en werken naar de oplossing naar een vrij leven.