Stoppen met alcohol

Als je verslaafd bent aan alcohol lijkt definitief stoppen een onmogelijke opgave. Alcohol heeft invloed op je totale leven. Je bent pas toe aan het stoppen met alcohol als je erkent dat je een alcohol probleem hebt.

Hoe pak je dat aan? Ondanks dat de gevolgen van een alcoholverslaving vaak ernstig kunnen zijn, blijft het moeilijk om het tij zelfstandig te keren.

Waar begin je? Bij wie?

Vaak ligt er een onderliggend probleem aan tengrondslag. Daar gaan we naar opzoek om vandaaruit je problemen definitief aan te pakken.

Mensen die verslaafd zijn aan alcohol zien hun leven afbrokkelen. Relaties gaan kapot. Je kunt problemen op je werk krijgen en je baan kwijtraken. Financiele problemen hebben, lichamelijke klachtenm etc…

 

STOPPEN MET ALCOHOL DANKZIJ HYPNOSE

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat je een probleem met alcohol hebt is het tijd om te gaan denken in oplossingen. Hierbij wordt echter vaak gekeken naar de symptomen van je probleem: De alcohol verslaving. De daadwerkelijke reden dat je drinkt ligt vaak echter diep onder de oppervlakte verborgen.

Alcoholmisbruik en andere verslavingen zijn veelal een manier om de werkelijkheid te ontvluchten. Wat het ook is waarvan je wilt wegvluchten, alcohol  bieden je een tijdelijke oplossing.

Alcohol is meestal een verdoving, een vlucht, iets dat je gebruikt om jezelf te helpen omgaan met het leven – om jezelf beter te voelen.

Maar helaas, wanneer de tijdelijke opluchting of vergetelheid of vlucht verdwijnt heb je nog steeds dezelfde oude nare gevoelens of gedachten en triggers van waaruit je snel weer zult willen ontsnappen door alcohol  te gaan gebruiken.

Om je probleem blijvend op te lossen is het nodig de oorsprong van deze behoefte aan te pakken en eventueel ook te leren omgaan met bepaalde ‘triggers’ die deze gevoelens oproepen. Hiervoor werken we met je onderbewustzijn om zowel de onderliggende onzekerheden en angsten aan te pakken, als ook de gedragspatronen die maken dat je naar alcohol grijpt. Dit doen we door ingesleten, foutieve patronen in je onderbewustzijn onschadelijk te maken en deze vervolgens te ‘overschrijven’ met nieuwe, gezonde programma’s die je in staat stellen om op een gezonde manier met jezelf en de buitenwereld om te gaan.

De kosten

Het stoppen met alcohol bevat 2 sessies.

De kosten zijn voor deze uitgebreide diepe 2 sessies zijn € 550,00

NU SPECIALE AANBIEDING € 365,00

STAP 1:Maak een gratis telefonische afspraak waarin we kennismaken en een voorgesprek hebben.

STAP 2: Ga je het traject in dan maken we een afspraak voor de 1e sessie en stuur ik je het intakeformulier en een audio die je dagelijks gaat luisteren tot onze 1e afspraak.

STAP 3: Betaling voor de 1e sessie per bank of contant.

Dat hypnose zo goed werkt dat wist ik werkelijk niet. Dit is de beste manier ooit om te stoppen met mijn alcohol verslaving.

En je werkt ook aan het feit waarom je drinkt. Ik heb er nu geen behoefte meer aan omdat mijn problemen van vroeger zijn opgelost, soort van rustig geworden.

Ik kan weet leven en helder denken. Ik mis het totaal niet.

Harm

Contact gegevens

Else Boot

Burg.G.W.Stroinkweg 181

8344XR Onna

06-42319136

K.v.K.nummer: 822311451

info@hypnotherapeutelseboot.nl

www.hypnotherapeutelseboot.nl

Privacy beleid

Algemene voorwaarden