Stoppen met roken!!

Stoppen met roken door hypnose?

Stoppen met roken en hypnose werkt perfect en heeft een hoog slagingspercentage van wel 87%.  De andere 13% hebben vaak nog een extra sessie nodig om definitef het roken te stoppen.

De gewoonte ROKEN zit opgeslagen in je onderbewustzijn. Net als tandenpoetsen of autorijden of hoe je eet en nog zoveel meer handelingen die allemaal vaste gewoontes zijn, die we op de automatische piloot doen. Roken staat ook in dat rijtje.

Ik ga je tijdens de sessie niet vertellen hoe slecht het is, want dat weet je vast al. Je weet vast al dat bij het roken 600 chemicaliën, 56 zware metalen en 36 giftige stoffen naar binnen zit te zuigen.

En dan heb ik het nog niet over de teer en de schadelijke effecten daarvan en wist je dat er ook suiker inzit? De suikerverslaving ligt op de loer.

En hoe werkt die hypnose precies?

Met een zeer waardevolle en succesvolle techniek gaan we naar je doel  en ik zal je hiervoor aanwijzingen geven. Indien je deze opvolgt zul je gemakkelijk en zonder ergernis jouw doel bereiken. Het doel bestaat eruit om het onderbewustzijn nieuwe inzichten te geven.

Het onderbewustzijn is dat deel van ons waar alle automatische processen gehuisvest zijn. Ook roken is een onbewust proces dat slechts in stand gehouden wordt omdat het een gewoonte is. Een reset zorgt ervoor dat jouw onderbewustzijn zich weer zal gedragen zoals het ook deed in jouw eerste levensjaren. Je voelt je weer een echte niet-roker, verlost van een gedrag dat alleen maar negatieve effecten kent.

 

Stoppen met roken 100% garantie?

Helaas, er is geen enkele methode die 100% garantie biedt, zo ook niet hypnotherapie. Heel veel mensen hebben er baat bij en geven aan dat directe hypnose hun leven voorgoed verandert heeft. De garantie voor het slagen van de Stoppen met roken methode is op dit moment  87%.

Samenvattend kunnen we dus concluderen dat:

  • roken grotendeels gedrag is, voortkomende uit het onbewuste deel van ons brein
  • Dat het vaste patronen zijn die ons steeds weer triggeren om er 1 op te steken
  • en dat wetende, we in staat zijn om de informatie toch mee te laten nemen in de keuze om wel of geen nieuwe sigaret op te steken waardoor het gedrag direct veranderd
  • dat simpelweg middels hypnose bereikt kan worden
  • roken negatieve gevoelens maskeert door aanmaak van dopamine
  • je geen lange lijdensweg hoeft af te leggen om te stoppen met roken
  • dit gewoon binnen drie uur tijd en één sessie kan. Het percentage zelfs nog hoger wordt na een eventuele tweede sessie voor die paar die na één sessie toch niet zijn gestopt.

Kosten van deze unieke effectieve methode in 1 sessie van 3 uur  is € 300,00

NU SPECIALE AANBIEDING

Normaal € 405,00 NU € 375,00

Het traject bestaat uit 2 sessies. Met 2 weken ertussen.

Laat ook jij dat roken achter je en dat kan!

Vul het intake formulier in en maak een afspraak voor de sessie

Na de sessie bij Else die 3,5 uur duurde heb ik zo’n geweldig inzicht gekregen dat ik werkelijk nooit meer ga roken. Die sessie was in januari en deze heb ik in maart 2022 geschreven en heb niet meer gerookt. Waarom zou ik! Ik ben super blij!!

Annet

Ik was al zo vaak gestopt en weer begonnen dat ik er weinig vertrouwen in had, maar deze methode gaat veel dieper op je gedachtes in en daardoor verandert het. En de hypnose werkt versterkent. want ik heb na de sessie niet meer gerookt en dat is nu 3 maanden geleden. Ik ben een niet roker YES. bedankt Else

Harry

Contact gegevens

Else Boot

Burg.G.W.Stroinkweg 181

8344XR Onna

06-42319136

K.v.K.nummer: 822311451

info@hypnotherapeutelseboot.nl

www.hypnotherapeutelseboot.nl

Privacy beleid

Algemene voorwaarden