Online Afslank programma “Slank denken, Slank worden”

Herken je jezelf?

 • Als ik pijn of emoties heb dan wil ik iets eten
 • Doordat ik een trage schildklier heb kan ik niet afvallen
 • Een dieet volhouden lukt mij niet
 • Ik kan gewoon niet afvallen
 • Omdat ik in de overgang ben kan ik niet afvallen
 • Als ik moe ben ga ik eten
 • Als ik mij alleen voel heb ik zoveel zin in iets lekkers
 • Ik kan niet stoppen met eten
 • Door medicijngebruik kan ik niet afvallen

Dit zijn vaste overtuigingen waarom het afvallen niet lukt. Deze overtuigingen zijn vaak al vanaf je jeugd en zorgen voor een vastzittend patroon.

Natuurlijk kan je wel afvallen met een dieet, maar na dat dieet kom je als vanzelf weer aan en soms nog wel meer als dat je begon.

Hoe komt dat toch?

Ik geef een voorbeeld: Als baby wist je precies hoe jou slimme systeem in jou werkte. Je huilde als je honger had en je stopte met eten als je voldaan was.  Dat systeem is perfect en zit nog steeds ergens diep in jou.

Het is alleen verstoord door de oude overtuigingen, patronen en gewoontes.

  We werken samen om bij jou een positieve en duurzame mindset te creëren. Die verandering in denken helpt jou tenslotte op de lange termijn. Bewuste keuzes maken en niet voor gemak kiezen staan centraal bij afvallen door middel van hypnose. We werken aan de oorzaken van jou overgewicht om te zorgen voor een duurzame en blijvende verandering!

  Ik ben Else Boot, coach, NLP practitioner, Gewichtsconsulente en Hypnotherapeut. Mijn passie is om met alle kennis die ik heb mensen te begeleiden naar een
  beter, gezonder en blijer leven.

  Wat nu?
  De mindset waarvan je nu overtuigd bent, gaan we met het Virtuele Maagband programma “Slank denken, Slank worden” veranderen doordat we ons gaan richten op onbewuste oorzaken van jouw overgewicht.
  Dit programma zorgt voor rust omdat je anders gaat denken over eten maar vooral krijg je inzicht over jezelf en over nog veel en veel meer.

  Meedoen met dit programma betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders eten en leven door bewust maar vooral onbewust je doelen te stellen.
  Het mooie hieraan is dat het geen dieet is maar een mindset & lifestyle change waardoor je juist niet meer dagelijks met eten bezig bent en je beter dan ooit voelt. Vol zelfvertrouwen!
  Door dit programma gaat het gewoon onbewust vanzelf!

  Informatie
  Graag nodig ik je uit om te ervaren dat het ook anders kan. Anders door inzicht te krijgen in je belemmerende gedachten en emoties en door te leren hier op een goede manier mee om te gaan zodat je eindelijk het resultaat bereikt wat jij wilt.
  Want als je eenmaal weet wat ervoor nodig is om af te vallen, is het eenvoudig toe te passen en dit geldt ook voor andere zaken in je leven waar je misschien tegenaan loopt. Gun jezelf deze inzichten, het gaat je zoveel meer rust en vrijheid en zelfvertrouwen opleveren.
  Ik weet zeker dat als je gemotiveerd bent om af te vallen, de leefregels, onderhoudsvoorwaarden en tips uit dit programma toepast, je zult afvallen en je zoveel beter gaan voelen.

  Het programma
  Het programma duurt 4 maanden en die tijd heb je ook nodig om je doelen te bereiken.
  Bij de één gaat het wat sneller dan bij de ander, maar dit programma volg je op jouw tempo en veranderingen ga je maken!
  Belangrijk is dat je alle opdrachten uitvoert en een volledig commitment aangaat.
  Dan kunnen er echt wonderen gebeuren!

   

  Het 4 maanden programma bestaat uit:

  • 7 hoofdstappen via audio met opdrachten
  • 9 mp3 bestanden voor suggesties en verandering
  • 12 extra sessies die je alert houden

   

  Het wordt een prachtige reis waarin je, jezelf beter leert kennen, gaat afvallen,
  je meer rust en vrijheid zal ervaren omdat de dingen onbewust vanzelf gaan
  waardoor je een blijer mens wordt. Dit wordt een verandering die je niet wil missen!

  Speciale aanbieding 

   

  Nu  slechts € 199,00  € 39,00

  Doe mee en ervaar het gemak van afvallen met de Virtuele Maagband

  De kortingsprijs van € 39,00

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Ik ben nog bezig met het programma en ik voel mij er nu heel goed bij. De kilo’s gaan er af en ben nu 9 kilo kwijt. Daar ben ik heel erg blij mee. In het begin moest ik echt even wennen en viel die eerste maand ook niet af. Wel voelde ik mij wel al beter. Ik ging meer bewegen, at minder en was bewuster bezig met mijn gezondheid.

  Ik ga lekker door met het programma. Er zit zoveel in dat je iedere keer weer verrast bent wat je weer mag gaan ervaren of doen. Ook iedere dag de audio luisteren geeft zoveel rust dat ik daar zeker mee door ga.

  Wanda

  Helaas nog maar 3 kilo afgevallen, maar ik voel de maagband wel dus het zal wel vanzelf gaan lukken. Ik ben nu 4 weken bezig. Ik snaai minder, eet langzamer en wat vooral veranderd is dat ik niet meer met mijn telefoon of tv aan. In het begin at ik nog teveel. Het was moeilijk om 3x per dag te eten. Dat gaat nu ietsje beter. Fijn programma

  Margriet

  Ik ben 18 kilo afgevallen en nu nog steeds. Het is al 5 maanden geleden en ik eet gewoon 3 keer en beweeg meer. Wel luister ik af en toe een audio van Else om mij wel bij de les te houden. Maar ik ben veel emotie eten kwijt. Soms heb ik nog wel eens de neiging om teveel te eten, maar weet nu optijd op de rem te trappen. En zeg NEE. Want het helpt mij niet al dat eten. Heerlijk. Had ik dit maar eerder ontdekt…

  Ina

  nog tot 30 september 2023

  Het programma kost normaal € 199,00

  Nu € 39,00

  Doe mee en ervaar het gemak van afvallen met de Virtuele Maagband