Hypnotherapie als effectief middel tegen verslavingen

De behandelingen tegen verslavingen werken bij hypnotherapie super goed. 87% komt van zijn verslaving af,direct na de  1 sessie. 97% na de 2e sessie.

Er wordt in je brein namelijk daadwerkelijk een verbinding verbroken die er ooit is ontstaan tussen  de “stof”  zoals alcohol-drugs-sex-suiker-gamen-gokken etc.

Verslavingen kunnen veel verschillende oorzaken hebben en zijn soms zelfs gedeeltelijk erfelijk. Ook je opvoeding en de dingen die je hebt meegemaakt zijn van invloed.

Uiteindelijk zijn veel verslavingen een manier om te vluchten voor de pijn (van de werkelijkheid), het vullen van een leegte of simpelweg even ontspannen. Het is mijn stelling dat de verslaving je ergens iets oplevert (al was het maar een illusie van…..).

Tijdens de intake onderzoeken we jouw verhaal, want mogelijk dat je andere strategieën nodig hebt, dus iets anders moet doen naast het stoppen met de verslaving.

 

Vele cliënten gingen je voor en bij slechts enkele zonder resultaat. Afscheid nemen van een verslaving gaat in de meeste gevallen in 1,2 sessies  waarbij gebruik gemaakt wordt van een zeer effectief script, grote kans dat jij daar dus ook bij kunt horen.

Ben jij er helemaal klaar mee ?….maak dan nu een afspraak. Graag help ik je met je strijd.

 

Die vrijheid gun ik jou ook dus maak snel een afspraak: