Woede aanvallen overwinnen

Ben je het zat spijt te hebben van hetgeen je hebt gezegd of gedaan tijdens een woedeaanval? Heb je het gevoel dat tijdens een woedeaanval je emoties de controle overnemen, in plaats van dat jij de controle over je emoties bewaard?  Dankzij hypnose en hypnotherapie is het mogelijk in een korte tijd van die woede aanvallen verlost te zijn.

Stoppen met boos zijn

Het idee dat je met woedeaanvallen moet om leren gaan of deze moet onderdrukken is in onze optiek niet enkel fout, maar kan ook schadelijk zijn. Boos zijn is een natuurlijke emotie, gepaard met een ,chemische reactie in de hersenen, die op momenten ook zeker gepast is.

Wat hypnotherapie doet, is zorgen dat er geen reden meer is om boos te zijn.

Om dit te bereiken werken we direct met het onderbewustzijn: Veelal de bron van je woede.

De schadelijkheid van woedeuitbarstingen

Woedeaanvallen kunnen op talloze manieren schade berokkenen. Het is niet meer dan normaal dat je af en toe boos bent, hoewel het zeer zelden een constructieve emotie is. Zelfs ‘gewoon’ boos zijn wordt veelal snel gevolgd door gevoelens van spijt.

Wanneer je echter snel boos wordt, vaak boos bent of de controle regelmatig verliest in woedeaanvallen kan deze schade vele malen groter zijn. Het eist zijn tol op je persoonlijke leven, professionele leven en kan problemen opleveren in allerlei sociale situaties. Tegelijkertijd weet je in veel gevallen dat er weinig reden is om zó boos te worden.

Het is een gedragspatroon dat zich diep in je onderbewustzijn genesteld heeft en bovenkomt zonder dat je daar bewuste controle over kunt uitoefenen.

 

De verschillende soorten woedeaanvallen

Woedeaanvallen komen in allerlei vormen en maten voor. Soms is het simpelweg een voorval dat je blijft overdenken totdat je jezelf in een woedeaanval gewerkt hebt. Je gedachtes echoën maar door terwijl elke kleine negatieve ervaring de boze gedachtes versterkt totdat je ontploft in een woedeaanval.

In andere gevallen is het puur een gevolg van de stress van het dagelijks leven. Een baan waar je niet helemaal op je plaats zit, waarna je bij thuiskomst wordt geconfronteerd met een stel kinderen die niet direct doen wat je ze vraagt.

Sommigen worden elke dag in meer of mindere mate boos, terwijl anderen een of twee keer per maand ontploffen in een woedeaanval die een spoor van vernieling achterlaat. Het komt ook voor dat er geen enkele externe invloed aan een woedeaanval vooraf lijkt te gaan. Je bent gewoon boos.

Waarom weet je zelf eigenlijk ook niet. In alle gevallen is het vaak de buitenwereld die het doelwit is van deze woede. Schreeuwen, smijten of zelfs fysiek geweld, standaard gevolgd door een diep gevoel van spijt.

Hypnotherapie helpt je snel en efficiënt

Wanneer je van je woedeaanvallen wilt genezen met hypnose gaan we direct in je onderbewustzijn aan de slag met de onderliggende oorzaak van je boosheid.

Door het probleem bij de wortel aan te pakken zal je na een enkele sessie al een drastisch verschil ervaren. We pakken die gedachte- en gedragspatronen aan die ervoor zorgen dat je in woede explodeert en vervangen deze met patronen die je in staat stellen om op een gezonde, productieve manier met je emoties om te gaan. Voor je het weet zijn je woedeaanvallen blijvend verleden tijd en ga je positief, productief door het leven.

Wil jij ook je woedeaanvallen overwinnen met behulp van hypnose? Neem vandaag nog contact met mij op.