Meedoen met een de WORKSHOP Familieopstellingen?

In de workshop gaan we in 6 middagen alle ins en outs behandelen over de magie van Familieopstellingen. 

Ik werk met modules en we gaan stap voor stap deze modules uitleggen, behandelen en doorwerken en natuurlijk voelen.

In deze workshop ga je meer ervaren wat de Familieopstelling voor je kan betekenen. Voor jou persoonlijk zal het een eyeopener worden met veel persoonlijke positieve stappen in inzicht en ontwikkeling.

meer info volgt binnenkort

AGENDA 

Workshop data in najaar 2023(datum volgt)

Adres: Kallenkote 63A Kallenkote (Steenwijk)

Maximaal 12 personen met 2/3/4 vraagstellers. (afhankelijk van de tijd)

 

Ik was representant voor de 1e keer. Ik wist eerst niet wat mij te wachten stond, maar tijdens het opstellen voelde ik de energie van de persoon die ik representeerde. En dat is zo apart. Ik kon de persoon representeren zonder daar van te voren instructie over te krijgen. Ja zeer bijzonder en zeer ingrijpend.

Karin

Mijn probleem/vraag werd opgesteld. Ik had al eerder gehoord van Familieopstellingen, maar wat e rnu gebeurde was geweldig. Ik zag mijn familie. mijn vader, moeder en zussen en ineens zag ik het! ik was al die tijd naast mijn moeder gaan staan op de plek van mijn vader. Ik zorgde voor iedereen. En dat ben ik blijven doen. Nadat inzicht heb ik mijn eigen plek ingenomen. Wauw dat voelde geweldig en er kwam zo’n rust over mij heen. Het zou nooit meer hetzelfde zijn dacht ik. En dat was ook zo. Na de opstelling ging de verandering vanzelf. De relatie met mijn vader werd zoveel beter en ook die van mijn zussen. die met mijn moeder was al goed. Ik ging minder zorgen. Voelde ook eigenlijk de behoefte niet meer. Heel bijzonder. echt een aanrader! Else is heel rustig en begeleid je met respect en aandacht.

Amber